Werk uitbesteden

Wij nemen uw werk uit handen

Wilt u (een deel van) uw productieproces uitbesteden? Bent u op zoek naar mankracht voor een groenvoorziening project? Werkbedrijf De Binnenbaan neemt graag werk uit handen! Wij kunnen met een groep medewerkers bij u op locatie aan de slag gaan. Wij nemen in overleg met u een deel van uw productieproces over zodat u geen omkijken heeft naar bijvoorbeeld het vouwen van winkeldisplays, het stickeren en labelen van producten of het in- om of verpakken van producten. De operationele zaken worden van A tot Z door ons verzorgd. Onze medewerkers werken nauwkeurig en onder onze begeleiding. Leent uw bedrijf zich er minder goed voor om een groep van ons te huisvesten? Dan beschikken wij over een productielocatie in Zoetermeer en in Voorburg, waar wij u ook kunnen bedienen. Heeft u een groen project  in de regio Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk? en wilt u gebruik  van onze groepen in het groen? Ook dan kunnen wij u helpen! Wist u dat wij al met meer dan 80 werkgevers intensief samenwerken? Dit zijn allemaal ondernemers met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Uw productieproces (deels) uitbesteden

Wij beschikken over de juiste kandidaten voor uw werkzaamheden. Wij werken het liefst bij u op locatie om zo te werken aan onze droom waarbij voor iedereen een werkplek is bij een werkgever. Wanneer u werkt biedt voor een groep medewerkers, dan komen we graag bij u op locatie. Onze medewerkers kunnen:

  • lichte productiewerkzaamheden verrichten (denk hierbij aan stickeren, labelen, inpakken, ompakken, verpakken, vouwen van dozen, vouwen van displays, vouwen van kaarten en producten aftellen);
  • lichte montage en assemblagewerkzaamheden verrichten;
  • werkzaamheden verrichten met een licht technische handeling.

Onze medewerkers worden begeleid door een werkleider van De Binnenbaan die tevens uw aanspreekpunt is. Zo wordt u volledig ontzorgt. 

Heeft u een tijdelijke opdracht of leent uw bedrijf zich niet voor het plaatsen van een groep? Dan kunnen we uw werkzaamheden bij ons op de locatie in Zoetermeer of Voorburg uitvoeren. Op deze locaties werken ook enthousiaste medewerkers in een beschutte werkomgeving onder begeleiding van een werkleider. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Fransje Dofferhoff (06-14324813, f.dofferhoff@debinnenbaan.nl) of met 1 van onze andere accountmanagers (onderaan de pagina).

Groenvoorziening

Naast productiewerkzaamheden bent u bij De Binnenbaan ook aan het juiste adres voor groenvoorziening. Wij hebben een grote groep medewerkers aan het werk in opdracht van en in samenwerking met gemeenten en hoveniers. Deze zogenaamde groenploegen bevinden zich in Zoetermeer, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Ook werken we samen met groenaannemers aan diverse projecten. Groenaannemers kunnen voor de invulling van deze projecten een beroep doen op de groengroepen van De Binnenbaan. Zo geven zij bij aanbestedingstrajecten bijvoorbeeld invulling aan hun SROI-verplichting. De werkzaamheden voortkomend uit deze projecten vinden plaats in zowel openbare ruimtes als op bedrijventerreinen. Onze medewerkers worden te allen tijde begeleid door een voorman van De Binnenbaan.

Onze groenploegen zijn dagelijks ergens aan het planten, schoffelen, harken en wieden, zodat de omgeving er netjes uitziet. Daarnaast draaien onze medewerkers hun handen niet om voor het opruimen van zwerfvuil of het legen van afvalbakken.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u een vraag of wilt u eens sparren over wat er bij u mogelijk is? Neem dan contact op met een accountmanager van werkbedrijf De Binnenbaan. Onze accountmanagers werken regionaal samen in het WerkgeversServicepunt Zuid Holland Centraal (WSP ZHC), waardoor wij beschikken over een breed netwerk. Bezoek de website van WSP ZHC of benader onze accountmanagers direct: 

Anouchka Badloe 06-27740187 a.badloe@debinnenbaan.nl
Vinod Bandhoe 06-18533983 v.bandhoe@debinnenbaan.nl
Anouk Bierens 06-34031331 a.bierens@debinnenbaan.nl
Paul van der Burg 06-46847115 p.vanderburg@debinnenbaan.nl
Fransje Dofferhoff 06-14324813 f.dofferhoff@debinnenbaan.nl
Nancy de Gelder 06-18533974 n.degelder@debinnenbaan.nl
Ivy Israel 06-48355145 i.israel@debinnenbaan.nl
Elles van Osnabrugge 06-46998636 e.vanosnabrugge@debinnenbaan.nl
Glenda Rodrigues 06-34031319 g.rodrigues@debinnenbaan.nl
Natasja Roordink 06-25716565 n.roordink@debinnenbaan.nl
Stefan Stam 06-46998631 s.stam@debinnenbaan.nl