Werk uitbesteden

Wij nemen uw werk uit handen

Wilt u (een deel van) uw productieproces uitbesteden? Bent u op zoek naar mankracht voor een groenvoorziening project? Werkbedrijf De Binnenbaan neemt graag werk uit handen! Wij kunnen met een groep medewerkers bij u op locatie aan de slag gaan.

Wij nemen in overleg met u een deel van uw productieproces over zodat u geen omkijken heeft naar bijvoorbeeld het vouwen van winkeldisplays, het stickeren en labelen van producten of het in- om of verpakken van producten. In overleg met u kunnen we bekijken welke operationele zaken we in samenwerking met u kunnen verrichten. Onze medewerkers werken nauwkeurig en onder onze begeleiding.

 

Inclusieve werknemers voor uw project of werkzaamheden

Leent uw bedrijf zich er minder goed voor om een groep van ons te huisvesten? Dan beschikken wij over productielocaties in Zoetermeer, Bleiswijk en Voorburg, waar wij u ook kunnen bedienen.

Heeft u een groen project  in de regio Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk? Wilt u gebruik maken van onze groepen in het groen? Ook dan kunnen wij u helpen! Wist u dat wij al met meer dan 80 werkgevers intensief samenwerken? Dit zijn allemaal inclusieve ondernemers!

Uw productieproces (deels) uitbesteden

Wij beschikken over de juiste kandidaten voor uw werkzaamheden. Wij werken het liefst bij u op locatie om zo te werken aan onze droom waarbij voor iedereen een werkplek is bij een werkgever. Wanneer u werk biedt voor een groep medewerkers, dan komen we graag bij u op locatie. Onze medewerkers kunnen:

  • lichte productiewerkzaamheden verrichten (denk hierbij aan stickeren, labelen, inpakken, ompakken, verpakken, vouwen van dozen, vouwen van displays, vouwen van kaarten en producten aftellen);
  • lichte montage en assemblagewerkzaamheden verrichten;
  • werkzaamheden verrichten met een licht technische handeling.
     

Begeleiding door De Binnenbaan

Onze medewerkers worden begeleid door een werkleider en een werkregisseur van De Binnenbaan die tevens uw aanspreekpunt is. Zo wordt u volledig ontzorgt. 

Heeft u een tijdelijke opdracht of leent uw bedrijf zich niet voor het plaatsen van een groep? Dan kunnen we uw werkzaamheden bij ons op de locatie in Zoetermeer, Bleiswijk of Voorburg uitvoeren. Op deze locaties werken ook enthousiaste medewerkers in een beschutte werkomgeving onder begeleiding van een werkleider.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Fransje Dofferhoff via 06-14324813 of via f.dofferhoff@debinnenbaan.nl. U kunt ook met één van onze andere accountmanagers contact opnemen. 

Zoek uw accountmanager

Groenvoorziening

Naast productiewerkzaamheden bent u bij De Binnenbaan ook aan het juiste adres voor groenvoorziening. Wij hebben een grote groep medewerkers aan het werk in opdracht van en in samenwerking met gemeenten en hoveniers. Deze zogenaamde groenploegen bevinden zich in Zoetermeer, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Over onze groenploegen

Ook werken we samen met groenaannemers aan diverse projecten. Groenaannemers kunnen voor de invulling van deze projecten een beroep doen op de groengroepen van De Binnenbaan. Zo geven zij bij aanbestedingstrajecten bijvoorbeeld invulling aan hun Social Return verplichting. De werkzaamheden voortkomend uit deze projecten vinden plaats in zowel openbare ruimtes als op bedrijventerreinen. Onze medewerkers worden te allen tijde begeleid door een voorman van De Binnenbaan.

Onze groenploegen zijn dagelijks ergens aan het planten, schoffelen, harken en wieden, zodat de omgeving er netjes uitziet. Daarnaast draaien onze medewerkers hun handen niet om voor het opruimen van zwerfvuil of het legen van afvalbakken.