Groepsdetachering

Groepsdetachering op locatie

Wij kunnen (een deel van) uw productieproces uit handen nemen. Dit doen wij door met een groep medewerkers onder continue begeleiding van een voorman van De Binnenbaan werkzaamheden te verrichten. Dit gebeurt bij u op locatie. Kiest u voor deze vorm van inclusief ondernemen? Dan wordt u door ons ontzorgd. De werkleider op locatie is verantwoordelijk voor alle operationele zaken en is tevens uw aanspreekpunt.

Heldere afspraken

Uiteraard maken we heldere afspraken over de aard van het werk en het aantal medewerkers of uren dat nodig is om het werk te doen. Afhankelijk van de opdracht, maken we afspraken over het tarief per gewerkt uur of opdracht. Dat geldt ook voor de duur van de groepsdetachering en de grootte van de groep. Er is veel mogelijk: we hebben groepen aan het werk van 10 tot wel 40 medewerkers.

Kleinere groep medewerkers

Heeft u werk voor een kleinere groep medewerkers? Ook dan kunnen wij u helpen. De medewerkers nemen dan deel aan uw productieproces en worden door u begeleid op de werkvloer. Uiteraard hebben deze medewerkers een werkregisseur die de medewerkers coacht en die u ook kunnen helpen met de begeleiding van uw medewerkers.

Meer weten?

Wilt u weten of uw bedrijf of bedrijfsproces gebaat is bij een groepsdetachering vanuit De Binnenbaan? Neem dan contact op met Fransje Dofferhoff via 06-14324813 of via f.dofferhoff@debinnenbaan.nl.

Groep mannen aan het werk in een participatiebaan