Groenvoorziening

Groenvoorziening

Bij De Binnenbaan bent aan het juiste adres voor groenvoorziening. Wij hebben een grote groep medewerkers aan het werk in opdracht van en in samenwerking met gemeenten en hoveniers. Ook werken wij in opdracht van ondernemers die hun buitenruimte netjes verzorgd willen houden. Onze medewerkers uit de groenvoorziening werken in een groep onder begeleiding van een werkleider in Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Ook werken we samen met groenaannemers aan diverse projecten. Groenaannemers kunnen voor de invulling van deze projecten een beroep doen op de groengroepen van De Binnenbaan. Zo geven zij bij aanbestedingstrajecten bijvoorbeeld invulling aan hun Social Return verplichting. De werkzaamheden voortkomend uit deze projecten vinden plaats in zowel openbare ruimtes als op bedrijventerreinen. Onze medewerkers worden te allen tijde begeleid door een voorman van De Binnenbaan.

Onze groenploegen zijn dagelijks ergens aan het planten, schoffelen, harken en wieden, zodat de omgeving er netjes uitziet. Daarnaast draaien onze medewerkers hun handen niet om voor het opruimen van zwerfvuil of het legen van afvalbakken. 

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Fransje Dofferhoff via 06-14324813 of via f.dofferhoff@debinnenbaan.nl.