Startbaan en Trainingscentrum

Startbaan

Kun je nog niet direct aan het werk bij een werkgever? Dan kan jouw weg naar werk via de Startbaan lopen. De Startbaan is een persoonlijk ontwikkeltraject en duurt 6 tot 26 weken. Samen met de werkregisseur kijk je naar leerpunten en wordt er een plan van aanpak gemaakt. In dit plan van aanpak staat aan welke doelen je gaat werken om straks klaar te zijn voor een betaalde baan.

In Startbaan leer je vaardigheden, doe je werkervaring op en waar mogelijk bouw je uren op. Je gaat aan de slag op een werkervaringsplek van De Binnenbaan, je kan trainingen volgen en er kan onderzoek worden gedaan naar jouw talenten en mogelijkheden.

Wil je meer weten over de Startbaan? Lees dan hier de Startbaanfolder

Trainingscentrum

De trainingen bij De Binnenbaan worden gegeven door ervaren trainers van het trainingscentrum. Zij bieden verschillende workshops, cursussen en trainingen aan. Samen met je werkregisseur bepaal je welke trainingen jou verder helpen. Je kunt bijvoorbeeld je CV maken of verbeteren, sollicitatietechnieken en presentatietechnieken aanleren of een training volgen over persoonlijke verzorging. Ook ondersteunen de trainers je in netwerken en het contact leggen met werkgevers en helpen ze jou in de zoektocht naar de juiste werkplek.

Trainings presentie voor een groep aandachtige luisteraars