Feestelijke huldiging van meer dan 40 SEBO-leden.

Feestelijke huldiging van meer dan 40 SEBO-leden.

Na een periode van afwezigheid vond op dinsdag 18 juni de kick-off plaats van het vernieuwde SEBO (Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen) in het Golden Tulip Hotel in Zoetermeer. Het evenement had een volgepland programma waarin de SEBO-leden en het thema ‘Verborgen schulden’ centraal stonden.

Ruim 40 SEBO-leden werden door wethouders Bouke Velzen, Jan Iedema en oud-wethouder en SEBO-oprichter Edo Haan, erkend voor hun jarenlange sociale bijdrage aan de gemeente Zoetermeer. Deze erkenning benadrukt het belang van hun inzet voor de gemeenschap.

De kennissessie over verborgen schulden, gepresenteerd door Glenn Helder, werd zeer positief ontvangen. Schuldenproblematiek is momenteel een actueel onderwerp binnen de arbeidsmarkt dat aandacht vereist. De avond werd afgesloten met muziek en een walking dinner verzorgd door Indofoods.

Met een opkomst van zowel lokale als regionale deelnemers was het evenement een groot succes. Dit markeert een belangrijke stap in de verdere professionalisering van SEBO binnen de Arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal.

SEBO erkent organisaties die inclusief ondernemen en bijdragen aan de sociale infrastructuur van de gemeente Zoetermeer en omstreken.
Voor meer informatie, bezoek www.sebonetwerk.nl of mail naar sebo@debinnenbaan.nl.

Powered by De Binnenbaan