Een 'Martin' of 'Tim' voor ieder team!

Een 'Martin' of 'Tim' voor ieder team!

De Binnenbaan verkort de weg naar werk. We denken in mogelijkheden en in kansen. Zo ook bij Martin 't Hart. Hij werkt al zeven jaar met plezier bij Vodafone Ziggo, waarbij hij het hele land door rijdt om spullen af te leveren op verschillende locaties van Ziggo en bij monteurs die op locatie zijn. Op 6 april verscheen zijn verhaal in het Zoetermeers Dagblad:

Martin werkt sinds 1999 bij DSW Rijswijk, de voorloper van werkbedrijf De Binnenbaan in Zoetermeer en heeft verschillende functies beoefend. Zo begon hij bij Stichting Meerwerk en werkte daarna in de groenvoorziening.
 

Mogelijkheden oneindig

Werkbedrijf De Binnenbaan probeert mensen waar mogelijk bij een reguliere werkgever te plaatsen. Samen met ondernemers kijken de werkregisseurs van werkbedrijf De Binnenbaan wat er mogelijk is voor mensen uit het doelgroepregister. Door te denken in beperkingen zijn de oplossingen beperkt. Door te denken in kansen worden de mogelijkheden oneindig. Zeven jaar geleden kwam er een vacature vrij bij Vodafone Ziggo en sinds die dag werkt Martin daar met veel plezier.

Toch was het vorig jaar even spannend voor Martin. Door een reorganisatie moest hij ineens met een nieuwe collega in teamverband werken. Dit bracht de nodige stress en onzekerheid met zich mee, dus kwam werkregisseur Marloes van Vliet in beeld.

Gouden koppel

"Ik neem de tijd voor onze medewerkers. Ik luister naar hun verhaal en ga vervolgens samen met hen op zoek naar een oplossing." Na een aantal gesprekken gaf Martin het een kans en inmiddels vormt hij samen met zijn nieuwe collega Tim een gouden koppel. Martin: "We hebben dezelfde humor en we weten wat we aan elkaar hebben."

Daar waar Tim administratief goed onderlegd is, voelt Martin zich als een vis in het water op de weg. "Samen zorgen we voor het logistieke proces en houden we het magazijn op orde." Martin rijdt het hele land door en bedient zo 40 technici op locatie. "Ze zijn blij als ik langskom en ik voel me daardoor echt gewaardeerd. Ik vind het fijn om collega’s te helpen en elke dag verschillende mensen te spreken."

Succesformule

De succesformule van Tim en Martin is niet onopgemerkt gebleven. Door de landelijke interne campagne 'Ieder team een Tim' zijn er inmiddels op negen locaties van Vodafone Ziggo één of twee medewerkers uit het doelgroepregister werkzaam.

Werkbedrijf De Binnenbaan omarmt dit soort initiatieven. Zoekt u ook een ‘'Tim' of een 'Martin' voor uw team? Neem dan contact op met Werkbedrijf De Binnenbaan en zij adviseren u graag over de mogelijkheden.