Structurele samenwerking Werkontwikkelbedrijf De Binnenbaan en De Bestelbox

Structurele samenwerking Werkontwikkelbedrijf De Binnenbaan en De Bestelbox

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Werkontwikkelbedrijf De Binnenbaan een structurele samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met De Bestelbox! Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven naar meer maatschappelijke impact en inclusie.

 

Als sociaal werkbedrijf hebben we de missie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvolle werkgelegenheid te bieden. Dankzij onze samenwerking met De Bestelbox krijgen medewerkers nu de kans om een cruciale rol te spelen in bijvoorbeeld het verpakkingsproces van de producten. De Bestelbox deelt onze passie voor sociale impact en ziet de waarde in van diversiteit op de werkvloer. Samen creëren we niet alleen waarde voor onze klanten, maar ook voor de samenleving als geheel. Deze samenwerking is een schitterend voorbeeld van hoe bedrijven elkaar kunnen versterken door sociaal ondernemerschap centraal te stellen. De bestelbox is asprirant SEBO-lid (Sociaal Economisch Betrokken Onderneming). Wil je daar meer over weten kijk dan hier. 

 

Met deze samenwerking zetten we een belangrijke stap in het realiseren van een inclusievere arbeidsmarkt. We kijken uit naar de positieve impact die we samen gaan maken.